Θέλω και μπορώ: Εξωστρέφεια, καινοτομία και επιχειρηματικότητα

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω…

Εξωστρέφεια, καινοτομία και  επιχειρηματικότητα.

Μπορώ…

Με στρατηγικό σχεδιασμό και στοχευμένες μεθοδικές ενέργειες να κάνουμε τον Ασπρόπυργο συνώνυμο της διεθνούς επιχειρηματικότητας και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολικό.

Ο Ασπρόπυργος πέρα από Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρο (Logistics Center), έχει όλες τις προδιαγραφές να αποκτήσει και ταυτότητα μεταποιητική, προσελκύοντας επενδύσεις με εντοπιότητα μεταποίησης.

Πως γίνεται αυτό;

Με σχεδιασμένες ενέργειες δημιουργούμε ένα ισχυρό διακριτό τίτλο για όλα τα προϊόντα που συσκευάζονται και μεταποιούνται στην περιοχή του Θριάσιου, όπως για παράδειγμα “Συναρμολόγηση στον Ασπρόπυργο, Ελλάδα’’ και διεθνή ονομασία Assembly in Aspropyrgos, Greece”.

Στόχος μας είναι να λειτουργήσουν στην περιοχή γραμμές συναρμολόγησης αλλά και αποσυναρμολόγησης τεχνικών προϊόντων με τίτλο εντοπιότητας, Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί προστιθέμενη αξία στην περιοχή, θα αυξηθούν οι επενδύσεις αλλά και οι θέσεις εργασίας που είναι και το βασικό ζητούμενο για εκατοντάδες συμπολίτες μας που σήμερα αντιμετωπίζουν έντονα το φάσμα της ανεργίας.

Εκτός από την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς, θα χρειαστεί να επενδύσουμε και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Με εξωστρέφεια και καινοτομική επιχειρηματικότητα αντιστρέφουμε την εικόνα της μίζερης πόλης.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ: Εξωστρέφεια, καινοτομία και επιχειρηματικότητα