Θέλω και μπορώ: Ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου, που θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω…

Ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου, που θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς.

Μπορώ…

Αυτό θα το πετύχουμε μέσα από την ανάπτυξη του σχεδίου δράσεων που έχουμε εκπονήσει ως παράταξη “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” και την αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων με νέα κέντρα τα Νεόκτιστα, την Γκορυτσά και την Παραλία. Μεταξύ άλλων: Διευρύνουμε το δίκτυο πεζοδρόμησης στην πόλη. Δημιουργούμε θέσεις στάθμευσης με ηλεκτρονικό εντοπισμό τους. Κατασκευάζουμε δίκτυο ποδηλατοδρόμων. Υλοποιούμε έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης, περισυλλογής ακαθάρτων στη Γκορυτσά και όμβριων όπου χρειάζονται, φτιάχνουνε δίκτυα αποταμιευτήρων νερού με ηλεκτρονική παρακολούθηση., αξιοποιούμε το ‘Αγροκήπιο’ ως θεματικό πάρκο με εστίαση στη μητέρα και το παιδί, αναμορφώνουμε το πλήρως εγκαταλελειμμένο παραλιακό μέτωπο στρέφοντας το βλέμμα (και) προς τη θάλασσα, διεκδικούμε δυναμικά την παραχώρηση της βάσης ΝΑΤΟ, την οποία αξιοποιούμε για τουριστικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς, προχωράμε σε ενεργειακή αναβάθμιση όλων των δημοτικών κτιρίων και Σχολείων καθώς και στην παραγωγή ενέργειας με τη χρήση ήπιων πηγών, όπως για παράδειγμα τα φωτοβολταϊκά.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ: Ισόρροπη ανάπτυξη όλου του Δήμου, που θα λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε γειτονιάς