Θέλω και μπορώ: Μία ανθρώπινη πόλη

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω…

Μία ανθρώπινη πόλη

Μπορώ…

Λύνοντας μικρά καθημερινά προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών, με ορθολογική διαχείριση της δημοτικής συγκοινωνίας, τη βελτίωση του κυκλοφοριακού, την αναβάθμιση του εμπορικού  κέντρου της πόλης ενισχύοντας και την αγορά της Γκορυτσάς, την κατασκευή και ανάπλαση χώρων πρασίνου, την ανακατασκευή και κατασκευή νέων Παιδικών χαρών, τη δημιουργία περισσότερων χώρων άθλησης, που θα εστιάζουν σε όλες τις ηλικίες και στα Άτομα με αναπηρία, με την κατασκευή Παιδικής Χαράς για ΑΜΕΑ και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την πραγματική, ουσιαστική και διαρκής στήριξη των πιο αδύναμων συμπολιτών μας, θα κάνουμε την πόλη μας ανθρώπινη.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ: Μία ανθρώπινη πόλη