Θέλω και μπορώ: Μία πόλη του Πολιτισμού

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω… 

Μία πόλη του Πολιτισμού

Μπορώ…

Η δημιουργία “Τεχνόπολης” ως σημείο συνάντησης και διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, η ανάδειξη αρχαιολογικών και ιστορικών σημείων της πόλης, όπως για παράδειγμα τα τείχη του Ασπρόπυργου, η επιδίωξη χρηματοδότησης ανασκαφών για την ανακάλυψη νέων, η ενίσχυση αλλά και η επέκταση των Πολιτιστικών εκδηλώσεων “Θριάσια” σε όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με ένταξη σ’ αυτές και των παραδοσιακών πανηγυριών, η οργάνωση Ασπροπυργιώτικου καρναβαλιού με τη συμμετοχή συλλόγων αλλά και των Σχολείων της πόλης, είναι στοιχεία που δίνουν προστιθέμενη αξία στην πόλη μας και συμβάλλουν στην ενίσχυση της πολιτιστικής της ταυτότητας.

Επίσης χρήσιμη και πολλαπλά ωφέλιμη είναι η συνεργασία με όμορους Δήμους και κυρίως με τον Δήμο της Ελευσίνας που είναι η νέα πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ: Μία πόλη του Πολιτισμού