Θέλω και μπορώ: Μία “έξυπνη” πόλη

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω…

Μία “έξυπνη” πόλη

Μπορώ…

Η λειτουργία ηλεκτρονικού ΚΕΠ το οποίο θα εξαλείψει τους χρόνους αναμονής των πολιτών από τα γκισέ και τα γραφεία των υπηρεσιών του Δήμου, θα μειώσει τη γραφειοκρατία και παράλληλα θα διευκολύνει και το έργο των υπαλλήλων, είναι έργο πρώτιστης προτεραιότητας που μπορούμε να κάνουμε σχεδόν άμεσα. Επίσης  η δραστική αύξηση του φωτισμού και η τοποθέτηση ενεργειακών λαμπτήρων σε κάθε γωνιά του Δήμου, η τοποθέτηση συστημάτων τηλεματικού ελέγχου στην καθαριότητα, η δημιουργία και λειτουργία ηλεκτρονικών χώρων στάθμευσης, ο ηλεκτρονικός προγραμματισμός και έλεγχος της δημοτικής συγκοινωνίας, η δημιουργία ψηφιακού εμπορικού κέντρου, η εικονική περιήγηση στην πόλη, είναι μερικά από αυτά που θα μετατρέψουν την πόλη μας σε μία “ευφυή’ πόλη και θα συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και γενικότερα στη βιώσιμη ανάπτυξη.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ: Μία “έξυπνη” πόλη