Θέλω και μπορώ!

Ως μέλος της παράταξης “Ασπρόπυργος ΑλλάΖΟΥΜΕ” με επικεφαλή τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Ηλία, σας παρουσιάζω τα ‘θέλω’ μου για την πόλη και τους τρόπους που μπορούμε να τα ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

Σας διαβεβαιώνω ότι έχω και έχουμε, τη διάθεση, την ικανότητα αλλά και τη βούληση να κάνουμε τον Ασπρόπυργο, μία πόλη ασφαλή, καθαρή και ανθρώπινη. Μία πόλη του πολιτισμού και της ευημερίας, όπως αξίζει σε εμάς και τη νεολαία μας.

Θέλω…

Η πόλη μου να είναι ασφαλής…

Μπορώ…

Αυτό θα το καταφέρουμε με την εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου πλέγματος  δράσεων, που θα αφορά τη συνεργασία με εταιρίες φύλαξης οι οποίες θα συνδράμουν και στο έργο της Αστυνομίας, με την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, με τον ηλεκτρονικό έλεγχο επίφοβων σημείων της πόλης, αλλά και την ανάδειξη των ζητημάτων μέσω των Μ.Μ.Ε. (σ.σ. αλήθεια το ATTICA T.V. γιατί το πληρώνουμε;), ώστε να αναγκάσουμε την Πολιτεία να ενσκήψει πάνω από το πρόβλημα. Ακόμη μέσα από συνεργασία και συνέργειες με γειτονικούς Δήμους που αντιμετωπίζουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά που θα τονώσουν το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών μας.

/ In / By prootos / Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Θέλω και μπορώ!